JULIE – Společně skrze koronskou krizi!

Zaregistrujte se nyní zdarma a získejte výhody!

Kromě milionů zaměstnanců, kteří masivně trpí koronskou krizí a jejími omezeními, ovlivňuje také miliony majitelů malých podniků, živnostníků a osob samostatně výdělečně činných v mnoha průmyslových odvětvích. Nejsou zaznamenávány v žádné statistice, žijí nebo utrácely své úspory a nejsou absorbovány sociální sítí, jako je nezaměstnanost nebo peníze na krátkodobou práci, a končí přímo a bez zavinění u Hartz4.

Tito lidé jsou však bojovníci, přizpůsobují se situacím a snaží se najít nové zdroje příjmů. Dobrým příkladem jsou společnosti, které vyrábějí tabule z plexiskla, nebo také my.

Z nezbytnosti jsme se specializovali na produkt, který zažívá renesanci v kronské krizi. Hygiena v dokonalosti, mýdlo, které proměňuje mytí rukou v zážitek. Byl to hit, protože kvalita přetrvává i v takových dnech.

Hygiena je nyní životní styl, hygiena je hit.

Julie-Commelavie.de nyní začíná svůj příběh o úspěchu a vy se také můžete zúčastnit.

Jako generální ředitel této společnosti bych chtěl udělat malou část, aby zajistil, že mnoho podnikatelů bude znovu vidět, abych ukázal, že může existovat také solidarita a samostatná výdělečná činnost.

Společně skrze krizi!

Váš Marcel Zwanzig
_________________

Kontaktní osoba pro Českou republiku
Sebastian Hafner
Telefon: +420 774 834 123

Dieser Beitrag wurde unter FINANZ News, Gesundheit, UMWELT News, WELT News veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreibe einen Kommentar